Tävlingar

Det har varit lite tråkigt det sista. Det började med att vi skulle åka till Katrineholm för att köra USM. men vi kom inte längre än 5mil när EGR ventilen gick sönder. Det blev bärgare tillbaka hem igen. Vi bestämde att vi ändå skulle åka och köra, så vi åkte hemifrån strax före sex på morgonen istället. Uppladdningen kändes så där och jag fick inte upp farten i tidskvalet. Försökte att ladda på alla sätt till kvalheatet. Gjorde en halvbra start och gick på yttern när 3st krokar ihop framför mig och ramlar. Jag var bland de sista och försökte köra upp mig så bra jag kunde men det räckte tyvärr inte. Det blev till att köra ett uppsamlingsheat. Jag gjorde en hygglig start men i andra kurvan tog det stopp och jag var återigen bland de sista. Jag körde bra och hamnade 4 i det heatet.
Jag såg fram mot finalen som skulle gå i Tibro. Träningarna har gått bra där och jag haft bra fart. Tyvärr så fick i torsdags besked att tävlingen var inställd. Det känns helt kass för mig och många andra som sett fram emot detta. Vi får se nästa vecka om det blir klart var sista deltävlingen kommer att bli.

//Rasmus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *