VMX-cupen Varberg

Banan var ganska bra men lite blöt i början. Träningen var ingen höjdare körmässigt så vi går direkt till 1a heatet.  Jag var ut som trettonde efter andra kurvan och körde upp mig ett par placeringar när jag gick för fort in i en kurva. Jag skulle tagit innern men åkte över spåret och slog magen i styret och tappade luften. Efter det kom jag inte in i körningen utan fick lite huvudvärk också men rullade i mål som tolva. 2a heatet så gjorde jag en sämre start, var ut som tjugonde. Men nu körde jag bättre och hade en rolig fajt med Markus Ytell. Det blev även flera omkörningar men jag gjorde den sista omkörningen två kurvor före mål och blev först i den duellen. Jag blev åtta i 2a heatet. Totalt blev jag tia den här tävlingen. Nu laddar jag inför VMX i Lerum på lördag.

Rasmus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *