Dråpslaget

Hej, vi börjar med lägret i Sösdala. Det blev grymt varmt, solsken och  närmare 30 grader. Trots värmen så gick det riktigt bra att köra, banan var kanon kul.  Både Ebba och Jesper var riktigt bra som tränare, kommer att åka igen om de har nåt mer läger. Vi har även varit i Helsingborg och kört för att få lite körning på hårdbana inför dråpslaget. Det var nog tur att vi åkte dit för det gick inte så bra i början men det gick bättre och bättre.

Igår var vi i Örebro för att köra Dråpslaget. Det var återigen varmt. 1a heatet gick sådär. Jag tror att jag somnade i starten för jag var tvärsist men rullade till slut i mål på 19e plats. I pausen fick jag lite tips av Toffe på GTL Trading som var en av Sveriges bästa förare i början av 80talet. I 2a heatet var jag med lite bättre i starten men blev prejad och var återigen sist in i startkurvan men den här gången kunde jag ta några direkt i kurvan. Jag körde riktigt bra och tipsen gjorde skillnad. Tror att jag var runt 19e plats igen efter halva heatet och närmade mig en klunga med ca 5 förare. Tyvärr så tog orken slut och jag tappade till 21a plats i mål. Ganska nöjd ändå med tanke på att detta inte är min favorit att köra på hårdbana.

Rasmus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *