Våren

Det har blivit ganska mycket cross under våren. Vi körde några vinteruppehåll tävlingar och det gick ganska bra men lite för mycket träd utmed banan.
Vi var även nere i veinge och körde vårsatsningen men tyvärr fanns inte farten då. Vi hade bara kört två gånger på crossbana med sommarförälskelserna. Så vi åkte vidare till Ripa för att träna vidare.
Nästa tävling var i Stenungsund, första deltävlingen i VMX cupen. Träningen hade gett resultat. Jag blev fyra i första heatet efter en riktigt dålig start men en grym uppkörning. Andra heatet var jag med bättre i starten och var tvåa i mål slutade som tvåa i tävlingen.
Andra deltävlingen i VMX var i Skene där jag fick punka på träningen och fick köra med det på tidskvalet. Jag fick trots det 25e tid av 30. Och fick därmed välja startspår sent och fick ett dåligt spår. Det blev nästan en repris av föregående helg och det slutade med en andra plats.
Nu har vi tre tävlingar denna vecka. Det börjar med Dpa cup i Gullspång på torsdag sen Värmlands crossen på lördag i Kil och söndag i Hagfors.