Cykling

Idag blev det viken runt. Hela familjen cyklade men jag och pappa drog ifrån lite. Vi gjorde de 68km på 2h58min. Det var riktigt jobbigt ibland men det är gött när man kommer över 50km/h i backarna.

Donkelo

Igår tränade jag i Donkelo. Banan var kanon och det var riktigt varmt. Det var jobbigt att köra men det blev 3st pass på 30min. När vi kom hem tog jag och pappa en cykel tur på 1,3 mil och 35 min vilket blev en bra avslutning den kvällen.

U-SM Rödeby Karlskrona

Helgen började bra med sommarväder på lördagen. Träningen gick riktigt bra och banan var kanonkul. Kvalheatet gick sådär och jag var lite väl långt bak (sist i starten). Men det var ändå nära att jag kvalade in med tiden från tidsträningen det skiljde 3 tiondelar. Inte kul men känns ändå bra att det inte fattads mer. Söndagen regnade bort och det blev två vurpor med trasigt kopplingshandtag och snett styre. Nu blir det tidsträning så får vi se om det hjälper till nästa USM tävling i Alfta-Edsbyn.

Åtvidaberg

20140511_191105Efter

20140511_125847Före

Det blev en blöt och lerig tävling i Åtvidaberg. Startrakan var harvad som även stora delar av övriga banan också var. På startträningen tyckte jag att det var ganska bra driv men när det var dags för första heatet så fick jag en annan plats. Där var det så blött och inget som drev. Var ca ett halvt varv efter redan på första varvet. Sen blev det två vurpor så jag slutade som nia. Ändå var jag sugen till andra heatet tog på mig hjälm och var på väg ut när vi fick beskedet att dom bröt tävlingen pga banans skick.

 

DPA: cupen

Idag körde vi på Garpa banan som var riktigt lerig på sina håll och det är inte mitt favoritunderlag. Jag blev etta i första heatet och i andra blev jag tvåa eller trea efter att jag krockade vid en varvning. Vi bryter ihop och kommer igen tills i morgon i Åtvidaberg.